Wat te doen en te zien in India

India is een van de bestemmingen waarover we de meeste vragen ontvangen, dus we wilden deze eenvoudige gids voorbereiden over wat te doen en te zien in India om alle reizigers te helpen die op het punt staan een van de meest interessante, kleurrijke, tegenstrijdige landen te leren kennen, intens en mooi om te reizen. Alles wat we schrijven is gebaseerd op onze ervaring in Noord-India, tenzij we anders aangeven. We hopen dat het voor iedereen nuttig is!
We updaten het in 2020, maar we verduidelijken in gevallen waar de gegevens of prijzen van andere jaren zijn. Alle gegevens die u wilt toevoegen, zijn meer dan welkom!
Er zijn veel plaatsen om te bezoeken. We bleven 45 dagen en dan zullen we je vertellen over onze tour met enkele tips en plaatsen die je, naar onze mening, niet mag missen.

DELHI
De meeste mensen komen het land binnen via Delhi International Airport, daarom is het meestal de eerste bestemming die wordt bezocht. Delhi is een enorme stad, wat een beetje samenvat wat later in de rest van de regio te zien zal zijn: extreme rijkdom en armoede. Wij geloven dat het goed is om beide delen van de stad te kennen en beetje bij beetje te leren omgaan met de Indianen. Als er in India meer oplichting is voor toeristen, is Delhi de hoofdstad van misleiding. Een van de plaatsen waar u voorzichtiger moet zijn, is op het treinstation van de stad. Daar hoeven ze alleen maar naar het International Tourist Bureau te gaan, zelfs als ze zweren en zweren dat het gesloten is, dat het wordt gerenoveerd of dat het is verplaatst.

DE RAJASTAN
Het gebied van Rajasthan (“land van koningen”) is een van de mooiste, armste, kleurrijkste en meest traditionele in India. Het was het land van de maharadja’s. Er zijn veel boeken die erover praten, maar we raden je aan PasiĆ³n India te lezen, dat het verhaal vertelt van een Spaans meisje dat met een maharadja trouwde. Door de geschiedenis heen zullen ze kunnen weten hoe het leven was in de paleizen en forten van die tijd.

JAISALMER
Jaisalmer staat bekend als de gouden stad omdat de meeste constructies zijn gemaakt met zandsteen van die kleur. Een van de dingen die het meest de moeite waard is om te bezoeken, is het fort en, van binnen, het paleis, de haveli’s (traditionele huizen) en de Jain-tempels. Maar bovenal het paleis. Indien mogelijk is het aan te raden om de audiogids te huren omdat we kunnen luisteren naar de verhalen die daar en in een deel van Rajasthan hebben plaatsgevonden.

Een andere activiteit die velen vanuit Jaisalmer doen, is op een kameel rijden en door de woestijn wandelen. Als de reiziger hier erg enthousiast over is, kan hij het, maar als hij al de mogelijkheid had om het in andere landen te doen, zoals Marokko, weet ik echt niet of het de moeite waard is om in deze stad te doen. Ja, we raden aan om naar een van de nabijgelegen duinen te gaan om de zonsondergang te zien. Een van de manieren om bij de duinen te komen, is door naar het toeristenhuis te gaan en te kijken of ze vervoer hebben om naar de zonsondergang te kijken.

Published
Categorized as Reizen

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *