Belang van de Home Garden

Het huis is de belangrijkste ruimte van elke persoon, het is de wortel waar het gezin als de eerste sociale kern zich ontwikkelt en zich voorbereidt om de wereld in te gaan en constant terug te gaan, vandaar het belang van het creëren van hoogwaardige interne en externe ruimtes. Tuinieren is de kunst om deze ruimtes te creëren, en het begeleidt architectuur, omdat ze een aanvulling zijn op elke constructie.
Het is belangrijk om planten in huis te hebben, want ondertussen verfrissen ze de omgeving, beschermen ze de bodem tegen erosie, verrijken ze ons met zuurstof, creëren ze het leven, geven ze ons rust, geven ze schaduw en creëren ze ruimtes voor sociaal samenleven met het gezin of met ons. milieu, en wat is er mooier als al deze voordelen worden gepland en tuinen worden aangelegd op zoveel mogelijk plaatsen.

Tuinieren heeft vijf belangrijke scopes:
• Milieu: Planten zijn verantwoordelijk voor het geven van de kostbare zuurstof die we nodig hebben om te leven, zonder hen zouden we simpelweg niet bestaan, wanneer de nodige ruimtes worden gemaakt die we nodig hebben om te ontwikkelen, werken en produceren, wordt het milieu vaak beschadigd en is het onze taak om te helpen compenseren deze beschadigt en past onze ruimtes aan met planten die helpen bij de nieuwbouw.
• Esthetisch: De flora met zijn prachtige kleuren en vormen genereert esthetische ruimtes, zowel om landschapsarchitectuur te ontwikkelen als een discipline van professioneel ontwerp in de bouw van het grootste belang, een huis of een ruimte met planten ziet er mooi uit voor ons en anderen, trekt blikken aan en moedigt aan om te zijn Daar.
• Cultureel: Planten worden sinds historische tijden gebruikt als voedsel en zelfs als medicijn, deze grote kennis die ze bevatten, maakt deel uit van de cultuur die iedereen zou moeten hebben over hun omgeving waarin ze zich ontwikkelen. Het is geen gemakkelijke taak aangezien er duizenden soorten planten zijn met unieke eigenschappen, maar het leren en oefenen ervan is een zeer lonende taak.
• Economisch: Een goede tuin verhoogt de prijs van elk eigendom, het hebben van een tuin in huis is geen kostenpost, maar een investering die levenslang meegaat. Bovendien kunt u een tuin combineren met een moestuin en persoonlijke groenten en fruit verzamelen zonder chemicaliën. Laten we ook de anderen niet vergeten, de tuin schept werkgelegenheid voor telers die hun werk wijden aan de mooie taak om planten te verspreiden.
• Leerzaam:Een tuin is een ruimte die bestaat uit levende wezens, het vergt verantwoordelijkheid, tolerantie, doorzettingsvermogen en samenwerking om het gezond te houden, waarvan de betaling aanzienlijk is door schoonheid te genereren, een ruimte voor recreatie, contemplatie en matigheid.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *